Boston kremalı pasta, klasik bir Amerikan tatlısıdır. Malzemeleri: Kek için: 2 büyük yumurta, 6 yumurta sarısı, 1 su bardağı şeker, 3 su bardağı süt, 1 su bardağı çok amaçlı un, 3 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı, 1/4 su bardağı mısır nişastası, 1/4 su bardağı krema, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 yemek kaşığı vanilya özü, 1/4 çay kaşığı tuz. Krema için: 2,5 su bardağı süt, 3 yumurta sarısı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı toz şeker, 2 yemek kaşığı nişasta, 1 yemek kaşığı un, 1 paket vanilin, 1 yemek kaşığı tereyağı. Ganaj için: 200 mililitre krema, 200 gram bitter çikolata. Hazırlanışı: 1. Kek hazırlanır ve tamamen soğuyana kadar bekletilir. 2. Krema yapılır ve buzdolabında soğutulur. 3. Ganaj hazırlanır ve oda sıcaklığında bekletilir. 4. Tamamen soğuyan kek ikiye bölünür ve krema sürülür. 5. İkinci kat kek yerleştirilir ve ganaj dökülür. 6. Pasta buzdolabında dinlendirilir.