Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Supanglenin püf noktaları şunlardır:
- Kıvam: Supanglenin pürüzsüz ve yoğun bir kıvam alması için sürekli karıştırarak ve kısık ateşte pişirmek önemlidir 12.
- Kakao: Topaklanmaması için kakaoyu eleyerek kullanmak gerekir 1.
- Çikolatanın Erimesi: Çikolatanın tamamen erimesi ve karışıma homojen bir şekilde dağılması için sıcak karışıma eklenmeli ve iyice karıştırılmalıdır 1.
- Soğutma: Supangleyi soğutmadan önce yüzeyinin kaymak tutmaması için üzerine streç film ile kapatmak faydalı olabilir 1.
- Buzlu Su: Pastane usulü supangle tariflerinde, kıvamı tutturmak için soğuduktan sonra bir bardak buzlu su eklemek önerilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: