Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Künefe çeşitlerinden bazıları şunlardır:
- Antakya künefesi 12. Tel kadayıf, taze künefelik peynir, tereyağı ve şerbet kullanılarak yapılır 12.
- Cennet çamuru (kaymaklı kırma künefe) 12. Tel kadayıf, beyaz toz şeker, Antep fıstığı ve Kilis keçisine ait sütten yapılmış kaymak içerir 12.
- Peynirli künefe 34.
- Fıstıklı künefe 35.
- Fıstıklı special künefe 3.
- Fıstıkzade künefe 3.
- Han burger künefe 3.
- Han ezmeli özel künefe 3.
- Han lokum künefe 3.
Ayrıca, künefe evde kuru künefe (yarı pişmiş) olarak da satın alınabilir 5.
Künefe çeşitleri, farklı bölgelerde ve farklı malzemelerle yapılan çeşitler de içerebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: