Makvin doğum günü pastası yapmak için aşağıdaki malzemeleri ve adımları kullanabilirsiniz: Malzemeler: - Keki İçin: 4 yumurta, 2 çay bardağı toz şeker, 1,5 çay bardağı sıvı yağ, 1,5 çay bardağı süt, 3,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilin. - Pastacı Kreması İçin: 1,5 su bardağı süt, yarım çay bardağı toz şeker, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 1 yemek kaşığı mısır nişastası, 1 yemek kaşığı tereyağı. - Dış Kreması İçin: 3 paket krem şanti, 3 çay bardağı soğuk süt, yarım kutu sıvı krema. - Arası İçin: 200 gram çilek. - Üzeri İçin: 1 kase Hindistan cevizi, 1 yemek kaşığı pasta süsü. Yapılışı: 1. Yumurta ve toz şekeri köpük köpük olana kadar çırpın. 2. Süt ve sıvı yağı ekleyip çırpın. 3. Un, kabartma tozu ve vanilini eleyerek ekleyin. 4. Yağlanmış kalıba harcı aktarın ve önceden ısıtılmış 170 derece fırında 40 dakika pişirin. 5. Fırından alıp oda ısısında dinlendirdikten sonra kalıbından çıkartın. 6. Pastacı kreması için tereyağı hariç tüm malzemeleri tencereye alıp kaynamaya bırakın. 7. Kaynamaya başlayan kremayı ocaktan alıp tereyağını ekleyin ve karıştırın. 8. Bir kaseye alıp üzerini streçle kapatıp soğumaya bırakın. 9. Oda sıcaklığında soğuyunca buzdolabına alın. 10. Keki 3 parçaya eşit şekilde kesin ve pastacı kremasını üzerine yayın. 11. Toz krem şantiyi süt ile çırpın ve krem şantiyle pastanın etrafını kaplayın. 12. Çilekleri dizin ve pastayı Hindistan cevizi ve pasta süsü ile süsleyin.