SoCu (sülfür) aşağıdaki besinlerde bulunur: 1. Et ürünleri: Dana eti, tavuk eti, hindi eti ve sakatatlar. 2. Deniz ürünleri: Çoğu balık türü ve kabuklu deniz ürünleri. 3. Yumurta ve süt ürünleri: Bütün yumurta, peynir, süt, yoğurt ve kefir. 4. Baklagiller: Nohut, fasulye, mercimek ve bezelye. 5. Kuruyemişler: Badem, yer fıstığı, ceviz, susam ve ay çekirdeği. 6. Meyveler: Kuru kayısı, kuru üzüm ve kuru incir. 7. Sebzeler: Sarımsak, soğan, pırasa, taze soğan, brokoli, brüksel lahanası, karnabahar, lahana. 8. Tahıllar: Arpa, yulaf, buğday ve bu tahıllardan yapılan unlar. 9. İçecekler: Hindistan cevizi sütü, üzüm ve domates suyu. 10. Baharatlar: Toz köri ve toz zencefil. Ayrıca, içme suyunuz da sülfür içerebilir.