Hindistan cevizi kreması yapmak için iki farklı tarif bulunmaktadır: 1. Mascarpone Peynirli Hindistan Cevizi Kreması Tarifi: - Malzemeler: 200 gram mascarpone, 3 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı hindistan cevizi talaşı, 1 yemek kaşığı vanilya, 1 çay kaşığı sıvı badem yağı, 1/4 çay kaşığı kırmızı yaban mersini. - Hazırlanışı: Bir kapta mascarpone, şeker, hindistan cevizi yağı, badem yağı, hindistan cevizi sütü ve vanilyayı karıştırın ve pürüzsüz bir krem elde edene kadar karıştırıcıyla çırpın. 30 dakika dolapta bekletin, ardından kremayı çıkarıp hindistan cevizi ve yaban mersini ekleyin, tekrar soğutun ve kaselerde servis edin. 2. Klasik Hindistan Cevizi Kreması Tarifi: - Malzemeler: 2 fincan rendelenmiş hindistan cevizi, 3 veya 4 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı, 2 veya 3 yemek kaşığı kakao tozu (isteğe bağlı), 1 çay kaşığı vanilya (isteğe bağlı), 2 çorba kaşığı bal (isteğe bağlı). - Hazırlanışı: Küçük parçalara ayrılmış hindistan cevizini blenderın içinde iyice öğütün, üzerine hindistan cevizi yağını ekleyin. İsteğe bağlı olarak diğer malzemeleri de ekleyip karışımın kıvamı sürülebilir hale gelene kadar karıştırın. Karışımı cam bir kavanoza alarak saklayın.