Buradasın
Hindistan cevizinden dondurma nasıl sertleştirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hindistan cevizinden yapılan dondurmanın sertleşmesi için dondurma makinesi kullanılabilir veya karışım dondurucuya uygun bir kaba aktarılarak elle hazırlama yöntemi uygulanabilir 25.
Elle hazırlama yöntemi:
- Karışımı dondurucuya aktarın ve ilk 4 saatte her 30 dakikada bir iyice çırpın 2. Bu işlem, buz kristallerinin oluşmasını engeller ve daha kremsi bir kıvam elde edilmesini sağlar 2.
- Karışımı en az 6-8 saat dondurucuda bekletin 25.
- Dondurucudan çıkardıktan sonra blenderdan geçirin ve 2 saatte bir toplam dört defa bu işlemi tekrarlayın 5.
Dondurma makinesi kullanımı:
- Karışımı dondurma makinesine aktarın ve üreticinin talimatlarına uygun şekilde dondurun 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: