"SoCu" besinlerinde hangi mineralin bulunduğuna dair bilgi bulunamadı. Ancak, bazı minerallerin bulunduğu besinler şunlardır: Kalsiyum: Süt, yoğurt, peynir, yeşil sebzeler, kalsiyum açısından zengin maden suları. Fosfor: Süt, peynir, et, sosis, balık. Sodyum: Patates, sebzeler, muz, kurutulmuş meyveler, bakliyatlar. Potasyum: Tam tahıllı ürünler, bakliyat, patates, süt, sebzeler, meyve, balık. Magnezyum: Tam taneli tahıl ürünleri, süt ve süt ürünleri, yeşil sebzeler, taneli meyveler, portakal, muz. Demir: Et, yumurta sarısı, sosis, tam taneli tahıl ürünleri, yulaf gevreği, darı. İyot: Ocean balık, deniz mahsulleri, iyotlu tuzla hazırlanmış besinler. Flor: Balık, tahıllar, cevizler, siyah çay, maden suyu. Selenyum: Ciğer, balık, et, kabuklu yemişler, baklagiller, tahıllar. Çinko: Et, kabuklu deniz hayvanları, peynir.