Matilda keki yapmak için gerekli malzemeler: Kek için: 335 ml süt; 55 g beyaz sirke; 3 yumurta; 135 g sıvı yağ; 3/4 çay kaşığı vanilya; 135 g granül şeker; 135 g koyu kahverengi şeker; 55 g un; 135 g kakao tozu; 55 g kabartma tozu; 55 g karbonat; bir tutam tuz. Frosting için: 300 g bitter çikolata; 3 yemek kaşığı mısır şurubu; 8 oz (226 g) krem peynir, oda sıcaklığında; 1/3 fincan kakao tozu (33 g); 1 su bardağı pudra şekeri (100 g); 1/4 çay kaşığı tuz; 1,4 su bardağı soğuk ağır krema. Yapılışı: 1. Kek: Sütü ve sirkeyi karıştırın, 5 dakika bekletin. Bir büyük kapta un, şeker, kakao tozu, kabartma tozu, kabartma tozu ve tuzu eleyin. Yağ, vanilya ve süt-sirke karışımını ekleyin, pürüzsüz olana kadar karıştırın. Kaynar suyu yavaş yavaş ekleyin ve pürüzsüz olana kadar karıştırın. Karışımı üç yağlı kek kalıbına eşit şekilde bölün. 175°C fırında 25-30 dakika veya bir kürdan temiz çıkana kadar pişirin. Kalıptaki tel rafta 10 dakika soğutun, ardından tamamen soğuması için çevirin. 2. Frosting: Bir tencerede çikolata ve mısır şurubunu ısıtın, sürekli karıştırın. Ayaklı mikserin kasesine oda sıcaklığındaki krem peyniri ekleyin, kakao tozu, pudra şekeri ve tuzu eleyin [