• Buradasın

    Matilda keki nasıl yapılır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Matilda keki yapmak için gerekli malzemeler:
    • Kek için:
      • 335 ml süt 4;
      • 55 g beyaz sirke 4;
      • 3 yumurta 4;
      • 135 g sıvı yağ 4;
      • 3/4 çay kaşığı vanilya 4;
      • 135 g granül şeker 4;
      • 135 g koyu kahverengi şeker 4;
      • 55 g un 4;
      • 135 g kakao tozu 4;
      • 55 g kabartma tozu 4;
      • 55 g karbonat 4;
      • bir tutam tuz 4.
    • Frosting için:
      • 300 g bitter çikolata 5;
      • 3 yemek kaşığı mısır şurubu 5;
      • 8 oz (226 g) krem peynir, oda sıcaklığında 5;
      • 1/3 fincan kakao tozu (33 g) 5;
      • 1 su bardağı pudra şekeri (100 g) 5;
      • 1/4 çay kaşığı tuz 5;
      • 1,4 su bardağı soğuk ağır krema 5.
    Yapılışı:
    1. Kek:
    • Sütü ve sirkeyi karıştırın, 5 dakika bekletin 24.
    • Bir büyük kapta un, şeker, kakao tozu, kabartma tozu, kabartma tozu ve tuzu eleyin 24.
    • Yağ, vanilya ve süt-sirke karışımını ekleyin, pürüzsüz olana kadar karıştırın 24.
    • Kaynar suyu yavaş yavaş ekleyin ve pürüzsüz olana kadar karıştırın 24.
    • Karışımı üç yağlı kek kalıbına eşit şekilde bölün 24.
    • 175°C fırında 25-30 dakika veya bir kürdan temiz çıkana kadar pişirin 24.
    • Kalıptaki tel rafta 10 dakika soğutun, ardından tamamen soğuması için çevirin 24.
    1. Frosting:
    • Bir tencerede çikolata ve mısır şurubunu ısıtın, sürekli karıştırın 5.
    • Ayaklı mikserin kasesine oda sıcaklığındaki krem peyniri ekleyin, kakao tozu, pudra şekeri ve tuzu eleyin [
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: