Supangle yapmak için gerekli malzemeler: 3,5 su bardağı süt; 1 paket vanilya; 2 yemek kaşığı un karışımı; 8 tatlı kaşığı kakao tozu; 0,5 su bardağı şeker; 1 çorba kaşığı tereyağı. Yapılışı: 1. Süt, kakao, toz şeker ve unu çırpın. 2. Tahta bir kaşıkla karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. 3. Tencereyi ocaktan alarak tereyağını ve vanilyayı ekleyerek karıştırın. 4. Hazırlamış olduğunuz supangleyi kaselere paylaştırıp buzdolabında soğumaya bırakın. 5. Soğuyan supanglelerin üzerine hindistan cevizi, fındık, damla çikolata serperek servis edebilirsiniz. Alternatif bir supangle tarifi için Arda Türkmen'in tarifini de inceleyebilirsiniz: 1. Süt, toz şeker, nişasta, kakao ve damla çikolatayı tencereye alıp iyice karıştırın. 2. Ocağın altını kayın ve fokurdayana kadar pişirin. 3. Kaselere kek veya bisküviyi bölüştürüp taban yapın. 4. Üzerine hazırladığınız muhallebiyi dökün. 5. En az 2 saat dinlendirip servis edin.