Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Gözleme hamuruna konabilecek bazı malzemeler:
Gözleme hamuru için un, su, tuz ve zeytinyağı yeterlidir 2. Hamurun elastik ve yumuşak olması, gözlemenin daha kolay açılmasını ve pişirilmesini sağlar 2.
Ayrıca, gözleme hamuruna 1-2 yemek kaşığı sıvı yağ ilave edilebilir 1.
Gözleme yaparken hamuruna konabilecek bazı iç harç malzemeleri ise şunlardır:
- Peynir (beyaz peynir veya kaşar peyniri) 125.
- Ispanak 125.
- Patates 125.
- Mantar 2.
- Kıyma veya sucuk 2.
- Fetya peyniri ve zeytin 2.
- Çikolata parçaları, muz ve fındık (tatlı gözlemeler için) 2.
- Mevsim meyveleri 2.
Gözleme dolgularında yaratıcılık sınır tanımaz ve farklı malzemeler denenerek yeni lezzetler elde edilebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: