Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi kaşarlı pide için yumuşak ve çıtır bir hamur kullanılması önerilir. İşte bu tür bir hamur için kullanılabilecek iki farklı tarif:
- Diyetkolik.com Tarifi: Bu tarifte, 250 gram kavurma, 3 su bardağı un, 1,5 su bardağı su, 1 çay kaşığı tuz ve 2 su bardağı kaşar peyniri gibi malzemeler kullanılır 1. Hamur, ılık su, maya ve şekerle yoğrulur, ardından mayalanması için dinlendirilir ve oval şekilde açılarak içine harç yerleştirilir 1.
- Yemek.com Tarifi: Bu tarifte ise yarım kg un, ılık su ve süt, kuru maya, toz şeker ve 1 çay kaşığı tuz gibi malzemeler kullanılır 3. Hamur, unun içine açılan bir havuza maya ve sıvı yağ eklenerek yoğrulur ve mayalanması için 30 dakika bekletilir 3. Harç olarak rendelenmiş kaşar peyniri kullanılır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: