Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En güzel peynirli gözlemenin püf noktaları şunlardır:
- Hamurun dinlendirilmesi 12. Hamur hazırlandıktan sonra dinlendirilmelidir 12.
- Tezgaha un serpilmesi 1. Bezeleri açarken, hamurun yapışmaması için tezgaha un serpilmelidir 1.
- Kenarların bastırılması 1. İç malzemesi konan gözleme kapatıldıktan sonra, açılmaması için kenarlarına bastırılmalıdır 1.
- Tavanın iyice ısıtılması 1. Gözlemelerin pişirileceği tava, iyice ısıtılmış olmalıdır 1.
- Her iki yüzün de yağlanması 1. Gözlemeler piştikten sonra her iki yüzünün de yağlanması, yumuşak ve daha lezzetli olmasını sağlayacaktır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: