Buradasın
Beyaz çikolatalı bisküvili pudingli pasta nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Beyaz Çikolatalı Bisküvili Pudingli Pasta Tarifi için gerekli malzemeler ve yapılışı şu şekildedir:
Malzemeler:
- 1 paket burçak bisküvi (veya tercih ettiğiniz bisküvi markası) 1
- 2 su bardağı süt 1
- 1 paket vanilyalı puding 1
- 1 su bardağı toz şeker 1
- 1 su bardağı süt kreması (veya yarıya yakın oranda süt ve yarıya yakın oranda krema karışımı) 1
- 1 paket krem şanti 1
- 1 su bardağı soğuk su 1
- 1 çay bardağı damla çikolata veya rendelenmiş çikolata 1
- Üzeri için: Hindistan cevizi rendesi veya rendelenmiş çikolata, çilek veya mevsim meyveleri (isteğe bağlı) 1
Yapılışı:
- Vanilyalı pudingi hazırlamak için bir tencereye puding tozunu, toz şekeri ve 2 su bardağı sütü ekleyin 1. Orta ateşte sürekli karıştırarak puding kıvamına gelene kadar pişirin 1.
- Piştikten sonra ocaktan alıp soğumaya bırakın 1.
- Bir kaba 1 su bardağı soğuk suyu dökün 1. Bu suya batırarak hızlıca her iki tarafını da ıslattığınız bisküvileri dizin 1.
- Hazırlanan pudingi ıslatılmış bisküvilerin üzerine yayın 1.
- Daha sonra bu katmanın üzerine damla çikolata veya rendelenmiş çikolata serpin 1.
- Ayrı bir kapta krem şantiyi ve süt kremasını (veya süt ve krema karışımını) paket üzerindeki talimatlara göre çırpın 1.
- Hazırlanan kremayı pudingli katmanın üzerine yayın 1.
- Pasta tamamlanınca üzerini hindistancevizi rendesi veya rendelenmiş çikolata ile süsleyin 1.
- İsteğe bağlı olarak çilek dilimleri veya mevsim meyveleri ile de süsleyebilirsiniz 1.
- Hazırladığınız pasta en az 2-3 saat buzdolabında dinlendirildikten sonra dilimleyerek servis yapabilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: