Buradasın
Bisküvili pastanın kreması nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bisküvili pastanın kreması için gerekli malzemeler:
- 2,5 su bardağı süt 5;
- 1 su bardağı şeker 5;
- 3 yemek kaşığı un 5;
- 2 yemek kaşığı mısır nişastası 5;
- 2 adet yumurta 5;
- 1 paket vanilya 5;
- 100 gram margarin veya tereyağı 5;
- 2 yemek kaşığı kakao (isteğe bağlı) 5.
Hazırlanışı:
- Bir tencerede süt ve şekeri birleştirin, orta ateşte kaynamaya bırakın 5.
- Ayrı bir kapta un, mısır nişastası ve yumurtaları çırpın 5.
- Süt kaynamaya başladığında, yumurtalı karışımı yavaş yavaş ekleyin ve sürekli karıştırarak pişirin 5.
- Krema kıvamına gelene kadar karıştırmaya devam edin 5.
- Ocaktan alın, margarin veya tereyağını ekleyin ve tamamen eriyene kadar karıştırın 5.
- Eğer kakaolu bir krema istiyorsanız, bu aşamada kakao ekleyin 5.
- Son olarak vanilyayı ekleyin ve karıştırın 5.
Kremanın soğuması için bir kenara alınması önerilir 5.
Farklı tarifler ve püf noktaları için şu siteler de incelenebilir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: