Buradasın
Bisküvili pastanın kreması nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bisküvili pastanın kreması için iki farklı tarif önerisi:
- Elma Kremalı Bisküvili Pasta Kreması:
- Malzemeler: 4 su bardağı krema, 1 çay kaşığı tarçın, 2 yemek kaşığı ince kıyılmış taze kekik, 450 g krem peynir, 6 yemek kaşığı elma püresi, 3/4 su bardağı bal 1.
- Hazırlanışı:
- Kakaolu Bisküvili Pasta Kreması:
- Malzemeler: 2 paket kakaolu bisküvi, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı toz şeker, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket vanilin, 2 yemek kaşığı un, 1 paket krema (200 ml), yarım su bardağı sıvı yağ 5.
- Hazırlanışı:
- Bir tencereye sütü, toz şekeri, kakaoyu, vanilini ve unu koyun, orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin 5.
- Pişen kremayı ocaktan alarak oda sıcaklığına gelene kadar bekletin 5.
- Soğuyan kremaya sıvı yağı ekleyin ve iyice çırpın, ardından kremayı ekleyip karıştırmaya devam edin 5.
- Kakaolu bisküvileri dilediğiniz büyüklükte parçalar halinde kırın ve hafifçe sütle ıslatın 5.
- Hazırladığınız kremayı ve ıslatılmış bisküvileri bir tepsiye kat kat yerleştirin 5.
- Buzdolabında en az 2 saat dinlendirin 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: