Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pudingli pasta yapımı için gerekli malzemeler:
Yapılışı:
- Tencereye sütü ve pudingi boşaltın 2.
- Kıvama gelinceye kadar yaklaşık 15 dakika karıştırın 2.
- Dikdörtgen borcam tepsisinin içine bisküvileri tabanı kaplayacak şekilde dizin 2.
- Bisküvilerin üzerine pudingin üçte birini dökerek yayın 2.
- Tekrar bisküvi dizerek kalan pudingin yarısını dökün ve yayın 2.
- En üstte puding kalacak şekilde bu işlemi tekrar edin ve en son üzerini düzeltin 2.
- Pastayı oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin 2.
- Daha sonra buzdolabında yaklaşık 1-2 saat bekletin 2.
- Son aşamada buzdolabından çıkardığınız pastanın üzerine Hindistan cevizi serperek dilimleyin ve servis edin 2.
Pudingli pasta tarifinde, petibör bisküvi yerine bebe bisküvisi ya da yulaflı, kakaolu bisküvi de kullanılabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: