Suflenin içine çikolatalı sufle kreması konulabilir. Bunun için gerekli malzemeler: 200 gram kuvertür bitter çikolata; 150 gram tereyağı; 2 adet yumurta; 2 adet yumurta sarısı; Yarım su bardağı toz şeker; 1 çay bardağı un; 1 paket vanilya; Bir tutam tuz. Hazırlanışı: 1. Tereyağını kısık ateşte eritin içine rendelenmiş kuvertür bitter çikolatayı ekleyin. 2. Yağın ve çikolatanın eriyip karışmasını sağlayın. 3. 2 adet yumurta ve 2 adet yumurta sarısını toz şekerle çırpın. 4. Un ve vanilya ekleyip, karıştırın. 5. Bir tutam tuz ve çikolatalı tereyağını ekleyip, bir yandan da karıştırmaya devam edin. 6. Suflenin kolay çıkması için sufle kaplarını yağlayıp, unlayın. 7. Kapların üst kısımlarında 1’er parmak boşluk kalacak biçimde karışımdan ekleyin. 8. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin ve hafif ılındıktan sonra ters çevirip, servis tabağına çıkarın. 9. Üzerine pudra şekeri serpin.