Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bunun için dikkat edilmesi gereken bazı püf noktaları şunlardır:
- Malzemelerin oda sıcaklığında olması: Özellikle yumurtanın oda sıcaklığında olması, suflenin daha güzel kabarmasını sağlar 12.
- Yumurta aklarının iyice çırpılması: Yumurta akını köpük olana kadar çırpmak, suflenin kabarmasında kritik rol oynar 14.
- Çikolatanın eritilmesi: Çikolatayı eritip akışkan bir kıvamda olması için süt ve tereyağı ile birleştirmek gerekir 12.
- Kuru malzemelerin elenmesi: Un, kakao ve kabartma tozu gibi kuru malzemeleri eleyerek eklemek, topaklanmayı önler ve suflenin kabarmasını sağlar 12.
- Fırının önceden ısıtılması: Sufleyi önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 12 dakika pişirmek, istenilen kıvamı elde etmeye yardımcı olur 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: