Marshall pasta yapmak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - 10 adet çikolata kaplı marshmallow'lu bisküvi - 1 kutu (2 paket) kakaolu krem şanti - 2 su bardağı süt - Çikolata sosu Yapılışı: 1. Bisküvileri küp küp doğrayın. 2. Krem şantiyi sütle çırpın ve içine bisküvileri ekleyin. 3. Kek kalıbının ya da kasenin dibini streç filmle kaplayıp karışımı kalıba boşaltın. 4. Üzerini düzeltip streç filmle kapatın ve dondurucuya kaldırın. 5. İyice donduktan sonra buzluktan çıkarıp ters çevirin. 6. Üzerine soğuk çikolata sosu gezdirip dilimleyin. Ayrıca, marshmallow'lu ve halleyli pasta tarifi de mevcuttur: Malzemeler: - 10 halley - 1 paket krem şanti - 3,5 su bardağı süt - 1 su bardağı dövülmüş ceviz - 4 yemek kaşığı damla çikolata - 1 paket hazır çikolata sosu Yapılışı: 1. Krem şantiyi derin bir kaba koyup üzerine 1 su bardağı soğuk süt ekleyin ve koyu bir kıvam alana kadar mikser ile çırpın. 2. Hazırladığınız krem şantiyi buzdolabında 20 dk bekletin. 3. Çikolata sosunu derin bir tencereye koyup üzerine 2,5 su bardağı süt ekleyin ve sürekli karıştırarak koyu bir kıvam alana kadar pişirin. 4. Halleyleri minik küpler halinde kesin. 5. Soğumuş olan çikolata sosunun yarısını krem şantinin üzerine döküp karıştırın, ardından halleyleri, cevizi ve damla çikolatayı ekleyip iyice karıştırın. 6. Kelepçeli kek kalıbının alt kısmını çıkartıp düz bir servis tabağının üzerine koyun ve karışımı kalıba boşaltın. 7. Hazırladığınız pastayı dondurucuda en az 2-3 saat bekletin. 8. Kalan çikolatalı sosu üzerine döküp Hindistan cevizi serpiştirip dilimleyerek servis edebilirsiniz.