Limonlu rulo pasta yapmak için gerekli malzemeler: 3 adet yumurta; 200 gr. toz şeker; Yarım limonun suyu; 1 adet limon kabuğu rendesi; 3 çay bardağı un; 1 paket vanilya; 1 paket kabartma tozu. Kreması için: 750 ml. süt; 4 yemek kaşığı toz şeker; 1 adet limon kabuğu rendesi; Yarım limon suyu; Yarım çay bardağı nişasta; 1 paket vanilya; 2 tatlı kaşığı tereyağı. Yapılışı: 1. Bir kabın içine yumurtayı ve şekeri ekleyip iyice çırpın. 2. Üzerine limon suyunu, limon kabuğu rendesini, vanilini ve ununu ekleyip malzemeleri yeniden çırpın. 3. Bu karışımı yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye döküp yayılmasını sağlayın. 4. Önceden ısıttığınız 160 derecelik fırında yaklaşık 12 dakika kadar piştikten sonra keki rulo yapıp soğumaya bırakın. 5. Kreması için bir tencerenin içine süt, toz şeker, limon suyu, nişasta ve limon kabuğu rendesini atıp karıştırın ve kıvam alana kadar pişirin. 6. Kıvam aldığında üzerine vanilyayı ve tereyağını ekleyip mikserden geçirin. 7. Son olarak soğuyan rulonuzu yağlı kağıda serin ve limonlu kremanızı kekin üzerine dökün. 8. Düzgün şekilde rulo yaptıktan sonra servis yapabilirsiniz.