Buradasın
Yiyecek ve içecek hizmetleri temel yiyecek üretimi sınav konuları nelerdir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yiyecek ve içecek hizmetleri temel yiyecek üretimi sınav konuları şunlardır:
- Hijyen ve sanitasyon: Masa üstü servis takımlarının servis kurallarına göre hazırlanması ve masa örtüsü serilmesi 14.
- İçecekler: İçecek bankosunun yerleştirilmesi, içecek makinalarının kullanıma hazır hale getirilmesi ve soğuk-sıcak içeceklerin hazırlanması 14.
- Bulaşık yıkama: Elde ve makinede bulaşık yıkama işlemleri 14.
- Garnitürler ve fondlar: Uluslararası doğrama ve pişirme teknikleriyle garnitürlerin hazırlanması 24.
- Yumurtadan yiyecekler ve kolay hamur işleri: Yumurtadan çeşitli yiyecekler ve kolay hamur ürünlerinin hazırlanması 24.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: