Buradasın
Yiyecek ve içecek hizmetleri temel yiyecek üretimi sınav konuları nelerdir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yiyecek ve içecek hizmetleri temel yiyecek üretimi sınav konuları arasında şunlar yer alabilir:
- Salon düzenlemesi: Masa ve sandalyelerin düzenlenmesi, servantlar ve servis arabalarının kullanımı 15.
- Masa üstü servis takımları: Metal servis takımları, tabak çeşitleri ve bunların temizlenmesi 15.
- İçecekler: İçecek bankosunun ve makinelerin hazırlanması, soğuk ve sıcak içeceklerin servisi 12.
- Garnitürler ve fondlar: Uluslararası doğrama ve pişirme tekniklerinin kullanımı, lezzet verici karışımların hazırlanması 12.
- Bulaşık yıkama ve atık yönetimi: Elde ve makinede bulaşık yıkama, atıkların toplanması 12.
- Çorbalar: Kahverengi, beyaz ve sebze fondları hazırlama, çeşitli çorba türlerinin servisi 2.
- Yumurtalar: Taze ve bayat yumurta testi, farklı yumurta pişirme yöntemleri 2.
- Kolay hamur işleri: Kek, basit kurabiye, pizza, poğaça ve börek hazırlama 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: