Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yiyecek içecek hizmetlerinde işe hazırlık modülü, servis çalışanlarının restoranı hizmete hazır hale getirmek için yapması gereken ön hazırlıkları kapsar 24.
Bu modülde öğrenilen konular arasında:
- Masa düzeni ve hazırlığı: Gerekli sofra takımlarının, bardakların, peçetelerin ve çatal-bıçakların yerleştirilmesi 3.
- Menü bilgilendirmesi ve tavsiyeler: Müşterilere menüdeki yiyecek ve içecekler hakkında bilgi verilmesi ve şarap eşleştirmesi yapılması 3.
- Temizlik: Servis alanı ve masaların hijyenik bir şekilde düzenlenmesi, kullanılan malzemelerin temizliğine dikkat edilmesi 34.
- Sipariş alımı ve iletişim: Müşterilerden sipariş alınıp bu siparişlerin mutfak ekibine iletilmesi 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: