Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Saray sarmasının püf noktaları şunlardır:
- Muhallebi Kıvamı: Muhallebiyi aşırı kaynatmadan koyu bir kıvamda hazırlamak gerekir 12.
- Un Miktarı: Un miktarını artırmamak gerekir, aksi takdirde muhallebi çatlayabilir veya dağılabilir 1.
- Hindistan Cevizi: Taze hindistan cevizi kullanmak önemlidir, çünkü taze olmayan hindistan cevizi tatlının tadını olumsuz etkileyebilir 1.
- Dinlendirme: Muhallebiyi oda sıcaklığında en az 2 saat bekletmek gerekir 12.
- Sarma: Tatlıyı çıkarırken fırın tepsisine yağlı kağıt serilebilir 1.
- Krem Şanti: Krem şantiyi kullanım önerilerine göre hazırlamak gerekir, sertleşen krem şanti muhallebinin üzerine iyi yayılmaz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: