Buradasın
Saray Sarması'nın püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Saray Sarması'nın püf noktaları şunlardır:
- Muhallebi Kıvamı: Muhallebiyi aşırı kaynatmadan koyu bir kıvamda yapmak önemlidir 12.
- Un Miktarı: Un miktarını artırmamak gerekir, aksi takdirde muhallebi çatlayabilir veya dağılabilir 1.
- Hindistan Cevizi: Taze hindistan cevizi kullanmak, tatlının tadını doğrudan etkiler 1.
- Dinlendirme: Muhallebiyi oda sıcaklığında en az 2 saat dinlendirmek gerekir 12.
- Krem Şanti: Krem şantiyi kullanım önerilerine göre hazırlamak, sertleşen krem şantinin muhallebinin üzerine iyi dağılmasını sağlar 1.
Ayrıca, tatlıyı fırından çıkardıktan sonra sıcakken şerbetlemek de önemli bir püf noktasıdır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: