Bisküvili saray sarması yapımı için gerekli malzemeler: 1 paket petibör bisküvi; 1 paket krem şanti; 1 su bardağı soğuk süt; Muhallebi için: 1 litre süt, 1 su bardağı toz şeker, 1 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket vanilya, 50 gram margarin. Yapılışı: 1. Krem şantiyi soğuk süt ile birlikte paket üzerinde belirtilen talimatlara göre çırpın. 2. Muhallebi için süt, şeker, un, kakao, vanilya ve margarini bir tencerede karıştırın. 3. Pişen muhallebiyi soğumaya bırakın. 4. Petibör bisküvileri hazırladığınız kremaya batırın ve dilediğiniz gibi şekillendirerek saray sarmasınızı oluşturun. 5. Hazırladığınız bisküvili saray sarmasını buzdolabında en az 2 saat dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz. Alternatif bir tarif: Malzemeler: 150 gr tereyağı veya margarin; Alt taban için 1,5 paket kakaolu petibor bisküvi. Hazırlanışı: 1. Tencereye yağı ve unu alın, un kokusu gidene kadar 3 dakika kavurun. 2. Üzerine soğuk 1 litre sütü ve 1 su bardağı toz şekeri ekleyin, sürekli karıştırarak pişirin. 3. Bu karışıma vanilyayı ekleyin ve mikserle 4 dakika çırpın. 4. Büyük bir fırın tepsisine dökerseniz daha ince rulolar olur ve rulo yaparken çatlama olmaz. 5. Buzdolabının normal gözünde 4-5 saat bekletin, isterseniz bir gün dolapta beklerse daha rahat sarılıyor.