Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Malzemeler:
- 1 litre süt 125;
- 1,5 su bardağı toz şeker 125;
- 1,5 su bardağı un 125;
- 3 yemek kaşığı kakao 125;
- 1 yemek kaşığı tereyağı 125;
- 1 paket vanilya 125.
Hazırlanışı:
- Tüm malzemeler tencereye alınır, kıvam alıncaya kadar karıştırılır ve ocaktan alınır 125.
- Ocaktan alındıktan sonra tereyağı ve vanilya eklenir, karıştırılır 125.
- Fırın tepsisinin tabanı hindistan ceviziyle kaplanır ve muhallebi dökülür, spatula ile düzeltilir 125.
- Oda sıcaklığında bir saat bekletilir 125.
- Üzerine krem şanti sürülür, buzdolabında 2 saat dinlendirilir 125.
- Dinlenen tatlı dilimlere ayrılır ve rulo şeklinde sarılır 125.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: