Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Muhallebi çeşitlerinden bazıları şunlardır:
- Sade muhallebi 3. Un, süt ve şekerle yapılan en temel türdür 3.
- Sakızlı muhallebi 3. Damla sakızı eklenerek yapılan aromalı türdür 3.
- Kazandibi 3. Tabanı yakılarak karamelize edilen bir muhallebi çeşididir 3.
- Tavukgöğsü 3. Haşlanmış ve didiklenmiş tavuk etiyle yapılan özel bir türdür 3.
- Sütlaç 3. Pirinç ile hazırlanan fırınlanmış veya klasik haliyle servis edilen türdür 3.
- İrmikli muhallebi 3. Un yerine irmik kullanılan daha yoğun kıvamlı bir tatlıdır 3.
- Çikolatalı muhallebi 3. Kakao veya çikolata eklenerek yapılan çeşittir 3.
- Meyveli muhallebi 3. Üzerine meyve sosu veya püreleri eklenen versiyonlardır 3.
- Güllaç muhallebisi 3. Güllaç yapraklarıyla birlikte sunulan özel türdür 3.
- Kakaolu muhallebi 3. İçeriğine kakao eklenerek koyu renk ve aroma sağlanan çeşittir 3.
Ayrıca, bal kabaklı muhallebi, elmalı muhallebi, hindistan cevizli muhallebi, kupta kadayıflı muhallebi, lavantalı muhallebi, çilekli muhallebi, narlı muhallebi, salepli anne muhallebisi, sakızlı muhallebi, vişne pelteli muhallebi, yulaflı kakaolu muhallebi, incirli muhallebi gibi farklı muhallebi çeşitleri de bulunmaktadır 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: