Buradasın
Pasta için hangi muhallebi kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pasta yapımında kullanılabilecek bazı muhallebi çeşitleri:
- Temel pasta muhallebisi 15. Süt, şeker, un, nişasta ve vanilin ile yapılan en temel muhallebi türüdür 15.
- Crème mousseline 2. Tereyağı eklenmiş, kadifemsi bir dokuya sahip muhallebi çeşididir 2.
- Diplomatic kreması 2. Krem şanti veya çırpılmış krema eklenerek yapılan, hafif ve havadar bir muhallebi türüdür 2.
- Chiboust muhallebi 2. İtalyan veya İsviçre bezesi kullanılarak yapılan, havadar bir dokuya sahip muhallebi çeşididir 2.
- Paris-Brest kreması 2. Muhallebi ve crème mousseline karışımı, badem ilaveli orta kıvamda bir muhallebidir 2.
Pasta için muhallebi seçerken, kullanılacak tarife ve istenen dokuya göre seçim yapılabilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: