Yalancı profiterolün kreması şu şekilde yapılır: 1. Malzemeler: 1 litre süt, 1 su bardağı un, yarım su bardağı nişasta, 2 yumurta sarısı, 1 su bardağı şeker, 1 paket vanilya. 2. Hazırlık: Sütün içine un ve nişastayı ekleyin, topaklanma olmaması için sürekli karıştırarak pişirin. 3. Yumurta Sarısı Karışımı: Ayrı bir kapta yumurta sarıları, şeker ve vanilyayı karıştırın, tenceredeki süt karışımına ekleyin ve karıştırarak ısıtmaya devam edin. 4. Kaynama ve Soğutma: Karışım koyulaşıp kaynayınca ocaktan alın, üzerini streçle kapatarak oda sıcaklığında soğumaya bırakın. 5. Krem Şanti Ekleme: 2 poşet krem şantiyi 1 su bardağı süt ile köpürtün, soğuyan kremaya ekleyerek mikserle 5-7 dakika çırpın. Kremanın soğuması için bir bekleme süresi olacağı için, önce kremayı, ardından çikolata sosunu hazırlayabilirsiniz.