Buradasın
Yalancı Profiterolun kreması nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yalancı profiterolün kreması için gerekli malzemeler ve yapım aşamaları şunlardır:
Malzemeler:
- 500 ml süt 2
- 2 yemek kaşığı un 2
- 2 yemek kaşığı nişasta 2
- 1 çay bardağı şeker 2
- 1 yumurta sarısı 2
- 1 tatlı kaşığı tereyağı 2
- 1 paket vanilya 2
Hazırlanışı:
- Süt, un, nişasta, şeker ve yumurta sarısını bir tencerede karıştırarak pişirin 23.
- Kıvam aldığında tereyağı ve vanilyayı ekleyerek karıştırmaya devam edin 2.
- Ayrı bir yerde milföy hamurlarını fırında altın sarısı olana kadar pişirin 2.
- Pişen milföyleri soğuduktan sonra kremayla doldurup isteğe bağlı olarak çikolata sosu veya pudra şekeri ile süsleyerek servis yapabilirsiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: