Profiterol kreması yapımı için gerekli malzemeler: 2 su bardağı süt; 1 su bardağı toz şeker; 2 yemek kaşığı un; 2 adet yumurta sarısı; 1 paket vanilin; Tercihe göre 1 yemek kaşığı tereyağı; İsteğe bağlı olarak 1 su bardağı krema. Yapılışı: 1. Sütü bir tencereye alarak kaynatın, ardından ocaktan alıp soğumaya bırakın. 2. Ayrı bir kapta un ve toz şekeri karıştırın, bu karışımı sütün içine ekleyerek çırpın. 3. Yumurta sarılarını bir kapta çırpın ve karışıma ekleyin. 4. Hazırlanan karışımı kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirin, kıvam alıncaya kadar pişirmeye dikkat edin. 5. Kıvamı alan kremaya vanilin ekleyin ve karıştırın. 6. Eğer daha zengin bir tat elde etmek isteniyorsa, tereyağı da ekleyebilirsiniz. 7. Krema bir kapta soğuduktan sonra, profiterol hamurunun içine doldurulmaya hazır hale gelir.