Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sirkeli mor lahana salatası tarifi:
- Küçük bir mor lahanayı yıkayın, buruşuk üst yapraklarını ayırın ve 4 parçaya bölün 1.
- Parçaları ince kıyın ve bir kap içerisine alın 1.
- Üzerine 1 tatlı kaşığı tuz serpin ve lahanaları elle ovun 1.
- Ovalanan lahanaları süzgeçe alın ve sudan geçirin 1.
- Tuzunu giderilen lahanaları avuç içerisinde sıkın ve çukur bir kaseye aktarın 1.
- Üzerine 1 yemek kaşığı sirke gezdirin ve kaseyi kapatın 1.
- Kase dolapta 1 saat dinlendirin 1.
- Süre bitiminde lahanaları çatalla süzdürerek servis tabağına alın 1.
Tuzlu mor lahana salatası tarifi:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: