Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Lahmacun malzemeleri:
- İç harcı için:
- 2 adet kırmızı biber 13;
- 3 adet yeşil biber 13;
- 2 adet orta boy soğan 13;
- 1 demet maydanoz 13;
- 2 adet domates 13;
- 1 yemek kaşığı domates salçası 13;
- 1 yemek kaşığı biber salçası 13;
- 1/2 çay kaşığı pul biber 13;
- 1 çay kaşığı toz kırmızı biber 13;
- 1 çay kaşığı tuz 13;
- 1 çay bardağı sıvı yağ 13;
- 1/4 çay bardağı su 13.
- Hamur için:
Ayrıca, lahmacun yapımında kullanılan etin kaliteli ve hafif yağlı bir et olması önerilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: