Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Köstebek pastanın kaç kat olduğu hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, köstebek pasta genellikle şu katmanlardan oluşur:
- Kek Tabanı: Kakaolu kek, genellikle yuvarlak ve kelepçeli bir kek kalıbında hazırlanır 34.
- Orta Kısım: Kekin orta kısmı bir kaşık yardımıyla çıkartılır ve toz haline getirilir 3.
- Doldurma: Orta kısım, uzun ince muz dilimleriyle doldurulur 3.
- Krema: Hazırlanan krema ile pasta kümbet gibi kapatılır 3.
- Süsleme: Pastanın üzeri, kek parçalarıyla kaplanır 35.
Bu katmanlar, pastanın genellikle beş katlı bir yapıya sahip olduğunu gösterir. Ancak, porsiyonluk köstebek pastalar daha az katmanlı olabilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: