Buradasın
Köstembek pastanın kreması nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Köstebek pastanın kreması için gerekli malzemeler ve yapım aşamaları şunlardır:
Malzemeler:
- 2 su bardağı süt 2
- 2 yemek kaşığı un 2
- 2 yemek kaşığı nişasta 2
- 1 su bardağı toz şeker 2
- 1 paket vanilin 2
- 2 yemek kaşığı kakao 2
- 1 paket krema (200 ml) 2
- 1 tatlı kaşığı tereyağı 2
Yapımı:
- Küçük bir tencereye 2 su bardağı sütü ekleyin ve ısınmaya başlayın, kaynamasına izin vermeyin 2.
- Başka bir kapta, un, nişasta, toz şeker ve kakaoyu karıştırın 2. Bu karışımı ısınan süt tenceresine yavaş yavaş ekleyin 2.
- Karışımın topaklanmaması için sürekli karıştırmayı ihmal etmeyin 2.
- Orta ateşte sürekli karıştırarak karışımı pişirin 2. Kremanın kıvamı koyulaşmaya başladığında, vanilin ve tereyağını ekleyin 2. Tereyağı tamamen eriyene kadar karıştırmaya devam edin 2.
- Kremayı ocaktan alın ve soğumaya bırakın 2.
- Soğuyan kremayı, 1 paket krema ile birleştirin 2. Bu aşamada, kremayı daha hafif ve pürüzsüz hale getirmek için bir mikser kullanabilirsiniz 2. Karışım homojen hale gelene kadar çırpın 2.
- Hazırlanan kremayı, köstebek pastanızın iç kısmına ve üzerini kaplamak için kullanabilirsiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: