Buradasın
Köstembek pastanın kreması nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Köstebek pastanın kreması için gerekli malzemeler:
- 1 litre + 1 su bardağı süt 1;
- 1 su bardağı un 1;
- 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker (isteğe bağlı olarak 1 su bardağı da kullanılabilir) 1;
- 1 çay bardağı hindistancevizi 1;
- 1 paket vanilya 1;
- 1 paket krem şanti 1.
Hazırlanışı:
- Süt, un, şeker ve hindistancevizi tencereye konur ve ocağa alınır 1.
- Sürekli karıştırarak kaynayana kadar pişirilir 1.
- Kaynadıktan sonra ocaktan alınıp vanilya eklenir ve 5 dakika daha karıştırılır 1.
- Biraz soğuması beklenir 1.
- Krem şanti eklenerek mikserle 3-4 dakika çırpılır 1.
Krema tamamen soğuyana kadar ara ara karıştırılmalıdır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: