Buradasın
Köstebek pasta porsiyonluk nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Porsiyonluk köstebek pasta yapımı için gerekli malzemeler:
- Kek için: 3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 3 çorba kaşığı kakao, 2.5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 portakal kabuğu rendesi 1.
- Krema için: 3 su bardağı süt, 1 çay bardağı şeker, 4 çorba kaşığı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay bardağı hindistan cevizi 1.
Yapılışı:
- Yumurta ve şekeri çırpın 12.
- Süt, sıvı yağ ve portakal kabuğu rendesini ekleyin 1.
- Un, vanilya, kabartma tozu ve kakaoyu eleyerek ekleyin 12.
- Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine karışımı dökün ve 150 derece fırında pişirin 1.
- Krema için süt, şeker ve unu tencereye alıp koyulaşana dek pişirin 1.
- Ocaktan alınca vanilya ve hindistan cevizini ekleyip soğumaya bırakın 1.
- Fırından çıkan keki soğutun 1.
- Kek soğuyunca çay bardağı ile yuvarlak kesin 1. Kalan kek parçalarını robottan geçirin 1.
- Çay bardağı ile kestiğiniz keklerin üzerine kremayı koyun 1.
- Kremanın üzerini rondodan çekilen kek kırıntıları ile kaplayın 1.
- Pastayı kapalı bir kapta 1 gece buzdolabında bekletin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: