Buradasın
Kedi dilli tiramisunun püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kedi dilli tiramisu yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar:
- Kremanın hazırlanması: Un, şeker ve nişasta tencereye alınıp karıştırıldıktan sonra yavaş yavaş süt ilave edilir 4. Karıştırarak kaynayana kadar pişirilir 4.
- Labne ilavesi: Labne peyniri en son eklenir ve iyice karıştırılarak tüm malzemeye geçmesi sağlanır 45.
- Kedi dillerinin ıslatılması: Kedi dillerini fazla ıslatmamaya dikkat edilir, hafif nemli kalmaları yeterlidir 2.
- Pişirme ayarı: Tüm yumurtalar oda sıcaklığında kullanılır ve ocak orta ateşte tutulur 1.
- Dinlendirme: Tiramisu, en az 2 saat buzdolabında bekletilip servis edilir 12. Bir gece önceden yapılıp bekletilirse malzemeler daha iyi bütünleşir 1.
- Kahve seçimi: Kedidillerini ıslatmak için granül kahve, espresso veya Türk kahvesi kullanılabilir 15.
- Çırpma: Krema çırpılırken mutlaka öncesinde çırpılır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: