Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tiramisu'nun püf noktaları şunlardır:
- Kahve Seçimi: Espresso veya filtre kahve kullanmak önemlidir 13. Granül kahve kullanılacaksa, önceden demlenip dinlendirilmelidir 1.
- Labne Peyniri: Mascarpone peyniri yerine labne peyniri kullanılacaksa, peynirin suyunu süzmek gerekir 12.
- Krema Hazırlığı: Kremayı ocakta hazırladıktan sonra, içine süzülmüş labne peynirini ekleyip spatula ile alttan üste doğru karıştırmak gerekir 1.
- Tatlıyı Dinlendirme: Kedidili bisküvileri kahveye batırdıktan sonra, tatlıyı buzdolabında en az 4 saat dinlendirmek, mümkünse bir gece bekletmek önerilir 13.
- Kakao Serpme: Tatlıyı servisten önce çay süzgeci ile kakao serpmek, acılaşmaması için önemlidir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: