Ispanağı krebeye lezzetlendirmek için ıspanaklı krep böreği tarifi uygulanabilir. Bu tarif için gerekli malzemeler: Krep hamuru için: 2 yumurta, 1/2 su bardağı su, 1 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı tuz. İç harcı için: 1/2 bağ ıspanak, 1/2 adet soğan, 200 gram peynir, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı tuz, 3 yemek kaşığı zeytinyağı (2 kaşığı üzerine sürmek için), 1 diş sarımsak (üzerine sürmek için). Hazırlanışı: 1. Un, su, süt, yumurta ve diğer malzemeleri bir kapta karıştırın ve buzdolabında 30 dakika dinlendirin. 2. Isınan tavayı zeytinyağıyla yağlayın ve hamurdan bir kepçe dökerek tavayı çevirerek yayın. 3. Krepleri üst üste dizin. 4. Ispanak, soğan ve peyniri soteleyip tuz ve karabiberle aromalandırın. 5. Kreplerin içine harcı yerleştirin ve rulo şeklinde sarın. 6. Üzerine zeytinyağı ve sarımsaklı karışımı sürüp fırında 10-12 dakika pişirin. Ayrıca, ıspanaklı krep tarifi için ıspanakların saplarını ayıklayıp yıkadıktan sonra robotta çekerek yeşil bir sos elde edilebilir.