Buradasın
Ispanağı krebeye nasıl lezzetlendirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ispanağı krebeye lezzetlendirmek için ıspanaklı krep böreği tarifi uygulanabilir 24. Bu tarif için gerekli malzemeler:
- Krep hamuru için: 2 yumurta, 1/2 su bardağı su, 1 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı tuz 2.
- İç harcı için: 1/2 bağ ıspanak, 1/2 adet soğan, 200 gram peynir, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı tuz, 3 yemek kaşığı zeytinyağı (2 kaşığı üzerine sürmek için), 1 diş sarımsak (üzerine sürmek için) 2.
Hazırlanışı:
- Un, su, süt, yumurta ve diğer malzemeleri bir kapta karıştırın ve buzdolabında 30 dakika dinlendirin 2.
- Isınan tavayı zeytinyağıyla yağlayın ve hamurdan bir kepçe dökerek tavayı çevirerek yayın 2.
- Krepleri üst üste dizin 2.
- Ispanak, soğan ve peyniri soteleyip tuz ve karabiberle aromalandırın 2.
- Kreplerin içine harcı yerleştirin ve rulo şeklinde sarın 2.
- Üzerine zeytinyağı ve sarımsaklı karışımı sürüp fırında 10-12 dakika pişirin 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: