Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Gözleme içine çeşitli harçlar konulabilir, en yaygın kullanılanlar şunlardır:
- Peynirli harç: Beyaz peynir, kaşar peyniri, lor peyniri gibi çeşitler tercih edilebilir 124.
- Ispanaklı harç: Ispanak, beyaz peynir, zeytinyağı ve karabiber ile hazırlanabilir 34.
- Kıymalı harç: Kıyma, soğan, sarımsak, tuz, karabiber ve pul biber ile harmanlanarak kullanılır 34.
- Patatesli harç: Haşlanmış ve ezilmiş patates, beyaz peynir ve pul biber ile hazırlanır 4.
- Mantar ve kaşarlı harç: Dilimlenmiş mantarlar ve rendelenmiş kaşar peyniri kullanılabilir 4.
Ayrıca, gözleme içine sucuk, zeytin, domates gibi malzemeler de eklenebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: