Buradasın
Ev yapımı Alman pastası nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ev yapımı Alman pastası tarifi için gerekli malzemeler ve yapım aşamaları şunlardır:
Malzemeler:
- 2 yumurta 12
- 1/2 su bardağı şeker 1
- 0.3 kg un 1
- 1 yemek kaşığı kabartma tozu 1
- 135.8 gr sıvı yağ 1
- 181.1 gr yoğurt 1
- 2 yemek kaşığı pudra şekeri 1
- 10 çilek 1
- 1 porsiyon pasta kreması 1
Yapılışı:
- Yumurta ve şekeri mutfak robotunda çırpın 1.
- Yoğurt, sıvı yağ, kabartma tozu ve unu ekleyerek çırpmaya devam edin 1.
- Fırını 180°C ısıtın 1.
- Fırın kabını az miktarda yağ ile yağlayıp hamuru dökün 1.
- Fırında 50 dakika pişirin 1.
- Pasta kreması hazırlayın 1.
- Kekiniz piştikten sonra ortadan ikiye ayırın 1.
- Pasta kremasını arasına dökün ve eşit olarak yayın 1.
- Çilekleri doğrayarak kremanın üzerine dizin 1.
- Kekin üst kısmını kapatıp pudra şekeri serpin 1.
- Soğuduktan sonra servis yapın 1.
Alternatif tarif:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: