Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ev yapımı Alman pastası için gerekli malzemeler:
- Keki için:
- Kreması için:
Yapılışı:
- Keki hazırlamak için:
- Derince bir kapta yumurta ve şekeri beyazlaşana kadar çırpın 2.
- Süt, un, sıvı yağ ve kabartma tozunu ekleyip kek hamurunu oluşturun 2.
- Hamuru yağlanmış tepsiye veya kalıba dökün 2.
- 160 derecede önceden ısıtılmış fırında üzeri pembeleşinceye kadar yaklaşık 20-25 dakika pişirin 2.
- Kremasını hazırlamak için:
- Tüm malzemeleri bir tencereye ekleyin ve koyulaşana kadar karıştırarak pişirin 2.
- Ocaktan alıp tereyağı ve vanilyayı ekleyin 2.
- Birleştirme:
- Kek piştikten sonra soğumaya bırakın 2.
- Soğuyan keki ortadan ikiye bölün 2.
- Alt tabana kremayı sürün ve diğer tabanı kapatın 2.
- Üzerine pudra şekeri serpin 2.
Afiyet olsun.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: