Buradasın
Diyette süt yerine ne kullanılır tatlıda?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Diyette süt yerine tatlılarda kullanılabilecek bazı alternatifler şunlardır:
- Badem Sütü: Hafif ve tatlı bir lezzete sahiptir, genellikle şekersiz ve vanilyalı çeşitleri bulunur 23.
- Soya Sütü: Nötr bir tada sahiptir ve protein açısından zengindir 23.
- Hindistan Cevizi Sütü: Zengin ve kremsi bir dokuya sahiptir, tatlılara egzotik bir tat katar 23.
- Yulaf Sütü: Hafif tatlı ve nötr bir tada sahiptir, kahvaltılık gevrekler ve kahveler için uygundur 23.
- Kefir: Fermente bir süt ürünüdür, tatlılara hafif bir ekşilik ve ekstra nem katar 2.
Bu alternatifler, tatlıların yapısını ve tadını büyük ölçüde etkilemeden kalori ve besin değerini kontrol altında tutmaya yardımcı olur.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: