Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bütün tavuk kesmek için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Tavuğu hazırlama: Keskin bir bıçak ve plastik veya mermer bir kesme tahtası hazırlayın 23. Tavuğu yıkadıktan sonra kağıt havlu ile kurulayın 3.
- Butları ayırma: Tavuğu, göğüs kısmı yukarı gelecek şekilde kesme tahtasına yerleştirin 23. Kalçaları esneterek eklem yerini bulun ve bıçakla keserek gövdeden ayırın 23.
- Göğüs kısmını ayırma: Tavuk göğsünü derisi alta gelecek şekilde yatırın ve sırt kemiğini keserek göğüs etini ayırın 23.
- Kanatları ayırma: Kanatların eklem yerlerini belirleyin, bıçakla kesin ve gövdeden ayırın 23.
- Temizleme: Kanatların uç kısımlarını kesip ayırın 2.
İşlem sonrası ellerinizi ve kullandığınız malzemeleri iyice temizlemeyi unutmayın 3.
Bütün tavuk kesme işlemi, doğru yapılmadığında sağlık riskleri oluşturabilir. Bu nedenle, bu işlemi yaparken dikkatli olunmalıdır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: