Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bütün tavuk kesmek için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Butların Ayrılması: Tavuğu göğüs kısmı üst tarafa gelecek şekilde kesme tahtasına yerleştirin 13. Butlardan birini göğüsten uzaklaştırıp esneterek kalçadan ayrıldığı eklem yerini bulun 1. Keskin bir bıçakla eklem yerine bir kesik atın ve bageti butun bedene eklendiği bölüme kadar açın 1. Eklemden keserek butu gövdeden ayırın 1. Diğer but için de aynı işlemi tekrarlayın 4.
- Göğüs Etinin Ayrılması: Tavuğun göğsünü derisi alta gelecek şekilde yatırın 13. Mutfak makası veya bıçakla sırt kemiğinin iki yanından keserek kemiği göğüs etinden ayırın 13. Kıkırdak boyunca kesip ikiye bölün 1. Kemikleri tavuk suyu hazırlamak için kullanabilirsiniz 13.
- Kanatların Ayrılması: Tavuğun kanat kısımlarına geldiğinizde, kanatları havaya kaldırıp bıçak ile eklem yerlerini gövdeden kesin 1. Omuz eklem yerlerini kestikten sonra kanatları da gövdeden ayırıp kenara alabilirsiniz 1.
Bu işlemleri yaparken dikkatli olun ve keserken kendinize zarar vermemeye özen gösterin 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: