Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk butunu ayırmak için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Kalça ve baget ayrımı: İlk olarak, gövdeden ayırdığınız kalçaları kesme tahtasının üzerine alın 1. Bagetlerin kalçaya bağlandığı kısma sert bir bıçak darbesiyle kesik atarak bagetin kalçadan ayrılmasını sağlayın 1. Diğer kalça için de aynı işlemi tekrarlayın 1.
- But kesimi: Bacağın vücuda bağlı olduğu noktayı bulmak için bacağı iyice gerin 5. Tüm bacağı çıkarmak için önce uyluk ile göğüs arasındaki deriyi kesin 5.
- Uyluk ve bacak ayrımı: Bacağın oynak eklemini bulmak için bacağı el ve bıçakla bükün 5. Bacak ve uyluğun birleştiği yeri belirleyin ve bu yağ şeridini kesin 5. Gerekirse eklemi döndürerek kesme işlemini basitleştirin 5. Diğer bacak için de aynı işlemi tekrarlayın 5.
Tavuk parçalama işlemi sırasında güvenlik önlemlerinin alınması önemlidir.
Tavuk parçalama ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki kaynaklardan ulaşılabilir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: