Tavuk makası, tavuk ve diğer et ürünlerini kesmek için kullanılır. İşte bazı kullanım alanları: 1. Bütün Tavuğu Kesmek: Kemikler ve eklemler arasında doğru bir şekilde dilimlemek için makas kullanmak daha fazla kontrol sağlar. 2. Pişirme Öncesi Hazırlık: Tavuğun kanatlarını ayırmak, sırt kemiklerini kesip çıkarmak veya ızgara için tavuğu kesmek gibi işlemlerde kullanılabilir. 3. Yiyecekleri Snip Etmek: Otlar, taze sarımsak, zencefil gibi yiyecekleri hızlıca kesmek için idealdir. 4. Güvenli Kesim: Kesme tahtası kullanma ihtiyacını ortadan kaldırır ve hijyeni artırır. Kullanım Önerileri: - Makası kullanmadan önce ve sonra sıcak su ve sabunla yıkayın. - Dayanıklı çelik malzemeden üretilmiş ve bulaşık makinesinde yıkanabilir makaslar tercih edin.