B17 vitamini (amigdalin) en çok acı kayısı çekirdeklerinde bulunur. Ayrıca, aşağıdaki besinlerde de B17 vitamini mevcuttur: Meyveler: Yaban mersini, böğürtlen, altın çilek, armut, ahududu, üzüm, dut, kiraz, erik, frenk üzümü, kızılcık, ayva, çilek, mürver. Kuruyemişler: Acı badem, kaju, macadamia fındığı. Fasulye çeşitleri: Kara fasulye, kuru fasulye, lima fasulyesi, maş fasulyesi, yeşil bezelye, mercimek, bakla, nohut. Buğday ürünleri: Kepekli tahıllar, arpa, karabuğday, buğday çimi, buğday şırası. Diğer gıdalar: Keten tohumu, darı, su teresi, pikan cevizi. B17 vitamini içeren besinlerin tüketimi, siyanüre dönüşme potansiyeli nedeniyle kontrollü ve dengeli olmalıdır.