Dondurulmuş vişne ile birçok lezzetli tarif yapılabilir. İşte bazı öneriler: 1. Dondurulmuş Vişne Kompostosu: 2 su bardağı dondurulmuş vişne, 4 su bardağı su ve 1 su bardağı toz şekeri kaynatın, 15 dakika kısık ateşte pişirin. 2. Vişne Sosu: 2 su bardağı dondurulmuş vişne, 1 su bardağı su ve 1 çay bardağı toz şekeri karıştırarak kaynatın, vişneler yumuşayana kadar 10 dakika pişirin. 3. Vişneli Muffin: 2 su bardağı un, 1 su bardağı şeker, 1 paket kabartma tozu ve bir tutam tuzu karıştırın. Ayrı bir kapta 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ ve 1 yumurtayı çırpın. Islak malzemeleri kuru malzemelere ekleyin ve son olarak 1 su bardağı dondurulmuş vişneyi ekleyip muffin kalıplarına dökün. 4. Vişneli Dondurma: 2 su bardağı dondurulmuş vişneyi püre haline getirin, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı krema ve 1 su bardağı toz şekerle karıştırın, karışımı dondurma kabına döküp en az 4 saat dondurucuda bekletin. 5. Dondurulmuş Vişneli Muhallebi: 1 su bardağı vişne, 2 yemek kaşığı toz şeker, 2 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı nişasta, 1 yemek kaşığı tereyağı ve 1 tatlı kaşığı vanilin ile muhallebi hazırlayıp dondurucuya koyun ve en az 4-5 saat dondurun.