Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yiyecek ve içecek hizmetleri modülleri, aşçılık eğitimi kapsamında aşağıdaki konuları içermektedir:
- Temel bilgisayar kullanımı 1. Bilgisayar programları ve dokümantasyon hazırlama 1.
- Kişisel bakım 13. Hijyen ve sanitasyon kuralları 1.
- Mutfak hazırlıkları 23. Tahıl ve sütlü tatlıların yapımı, hamur işleri, sebzelerin pişirmeye hazırlanması 23.
- Servis hazırlıkları 23. Masa üstü servis takımları, masa örtüleri ve peçetelerin hazırlanması, basit kuver açma 2.
- Taşıma ve boş toplama 1. Dolu tabakların taşınması ve boşların toplanması 2.
- Bar ön hazırlıkları 1. İçeceklerin hazırlanması ve servisi 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: