Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Labnesiz tiramisu yapımı için gerekli malzemeler:
- 400 ml krema 2;
- 3 yemek kaşığı toz şeker 2;
- 1 paket vanilin 2;
- 1 su bardağı kahve (soğutulmuş) 2;
- 1 paket sade bisküvi (örneğin, pötibör) 2;
- kakao (üzeri için) 2.
Yapılışı:
- Kremayı bir çırpma kabına alın 2. Üzerine toz şeker ve vanilini ekleyin 2. Mikserle, krema katılaşana kadar çırpın 2.
- Bir fincan kahveyi demleyin ve soğuması için bir kenara alın 2.
- Sade bisküvileri tek tek kahveye daldırarak, her iki tarafını da ıslatın 2. Ancak bisküvilerin fazla ıslanmamasına dikkat edin, aksi takdirde dağılabilirler 2.
- Bir servis kabının altına ıslatılmış bisküvileri yerleştirin 2. Üzerine çırpılmış kremayı ekleyin 2. Bu işlemi, bisküvi ve krema katmanları bitene kadar tekrarlayın 2. En üst katman kremayla kaplanmalıdır 2.
- Tiramisu, en az 4-6 saat soğutulmalıdır 2.
- Servis yapmadan önce, labnesiz tiramisunun üzerine kakao serpin 2.
Alternatif olarak, labnesiz tiramisu tarifi için şu malzemeler de kullanılabilir:
- 1 litre süt 3;
- 2,5 yemek kaşığı nişasta 3;
- 2 yemek kaşığı tepeleme un 3;
- 1 adet yumurta sarısı 3;
- 1 paket krem şanti 3;
- 1 paket vanilya 3;
- 1 yemek kaşığı tereyağı 3.
Bu tarifte, süt, nişasta, un, yumurta sarısı, krem şanti ve vanilyayı bir tencereye alıp yoğunlaşıncaya ve kokusu çıkana kadar pişirmek gerekmektedir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: