Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tartolet yapımında kullanılan bazı kalıp türleri:
- Silikon kalıplar 1. Esnek yapıları sayesinde pişirme sonrası ürünlerin kolayca çıkarılmasını sağlar 1.
- Döküm kalıplar 1. Dayanıklı dökme demirden üretilir, ısıyı eşit dağıtarak tartoletlerin her tarafının homojen pişmesini sağlar 1.
- Kağıt kalıplar 1. Pişirme sırasında hamurun şeklini korur ve sunum kolaylığı sağlar 1.
- Çelik, seramik veya küçük boy tartolet kalıpları 2. Çelik, seramik ya da silikon küçük boy tartolet kalıpları kullanılabilir 2.
Ayrıca, büyük tartolet yapmak için 26 cm'lik bir kalıp kullanılabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: